Bent u opzoek naar een oplossing voor uw bedrijf?

Logopak 850 Series

De 850-serie is een intelligent en uiterst efficiënt palletlabelsysteem. Het compacte, modulaire ontwerp maakt de robuuste 850-serie ideaal voor zware toepassingen in industriële omgevingen. Het systeem voldoet aan de GS1-specificaties en kan tot 180 pallets per uur labelen met labels die aan drie zijden van de pallet worden aangebracht, afhankelijk van de geselecteerde applicators.

Snelheid

De 800-serie versnelt uw palletetiketteringsprocessen door twee zijden tegelijk te labelen met een enkele transportbandstop.

Flexibel en betrouwbaar

De 850 Serie is geschikt voor alle gangbare pallettypes (industrieel, Euro, Chep etc). En voldoet aan de GS1-norm. Deze etiketteerserie labelt ook moeiteloos pallets met tussenlagen en oneffen of gebogen oppervlakken. Een geïntegreerde sensor houdt elk etiketteringsproces nauwlettend in de gaten en identificeert op betrouwbare wijze de oppervlakken van verschillende pallettypes die zijn geladen met producten van verschillende grootte en vorm om een nauwkeurige etikettoepassing te garanderen.

Specificaties

APPLICATOREN

1 tot 3 kanten etiketteren (waarvan 2 zijden in 1 stop mogelijk)

LABEL FORMAAT

Tot A5

ROLLENGTE

800m

SNELHEID

Tot 180 pallets per uur

UPGRADES

Verwarming of koelen

COMMUNICATIE

LEAP of Zebra ZPL

Foto’s

Afmetingen

Afmetingen in mm

Neem contact met ons op