Intelligent data- en procesbeheer

Voor meer efficiëntie, transparantie en veiligheid

LogoSoft is een volledig geïntegreerde softwareoplossing voor gecentraliseerd gegevens- en procesbeheer. Onze efficiënte software biedt gecentraliseerd beheer, controle en bewaking van informatie over alle aspecten van moderne etikettering, ook op verschillende productielocaties. LogoSoft stelt u in staat uw etiketteringsprocessen te optimaliseren en flexibel te automatiseren en zorgt voor volledige traceerbaarheid van alle producten en eenheden.

Door continu data, machines en productieprocessen te synchroniseren met uw bestaande ERP-systeem, b.v. met SAP-systemen via de SAP® IDoc-interface zorgt LogoSoft ervoor dat alle relevante gegevens op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar zijn. Onze stand-by oplossing garandeert een probleemloze productie, ook als de verbinding met uw ERP-systeem wordt onderbroken.

Afhankelijk van uw wensen ondersteunen onze efficiënte modules u bij het realiseren van uw realtime label projecten en het synchroniseren van uw database en labeller.

LogoSoft is de intelligente, toekomstbestendige oplossing voor industriële etikettering. Voor meer efficiëntie, transparantie en veiligheid in uw hele waardeketen.

Modules

Interfaces