Intelligent data- en procesbeheer

Voor meer efficiëntie, transparantie en veiligheid

LogoSoft is een volledig geïntegreerde softwareoplossing voor gecentraliseerd gegevens- en procesbeheer. Onze efficiënte software biedt gecentraliseerd beheer, controle en bewaking van informatie over alle aspecten van moderne etikettering, ook op verschillende productielocaties. LogoSoft stelt u in staat uw etiketteringsprocessen te optimaliseren en flexibel te automatiseren en zorgt voor volledige traceerbaarheid van alle producten en eenheden.

Door continu data, machines en productieprocessen te synchroniseren met uw bestaande ERP-systeem, b.v. met SAP-systemen via de SAP® IDoc-interface zorgt LogoSoft ervoor dat alle relevante gegevens op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar zijn. Onze stand-by oplossing garandeert een probleemloze productie, ook als de verbinding met uw ERP-systeem wordt onderbroken.

Afhankelijk van uw wensen ondersteunen onze efficiënte modules u bij het realiseren van uw realtime label projecten en het synchroniseren van uw database en labeller.

LogoSoft is de intelligente, toekomstbestendige oplossing voor industriële etikettering. Voor meer efficiëntie, transparantie en veiligheid in uw hele waardeketen.

Modules

In realtime labelen

Onze module LogoRT maakt volledig geautomatiseerde etikettering van verzendeenheden in realtime mogelijk. LogoRT (RealTime) verzamelt en bewaakt de gegevens uit uw productieomgeving in een volledig geautomatiseerd, op gebeurtenissen gebaseerd proces en in realtime.Alle relevante informatie wordt teruggekoppeld naar uw systeem om u een overzicht te geven van uw gegevens en gebeurtenissen en om te zorgen voor een optimale controle van uw etiketteringsprocessen, b.v. hoeveelheidsafwijkingen, batchnummers.Als volwaardige middleware maakt LogoRT een snelle en ongecompliceerde integratie in uw bestaande IT- of ERP-systeem mogelijk en zorgt voor maximale productiebetrouwbaarheid en gegevensbeveiliging.

Uw voordelen op een rij

 • Hoge gegevensbeveiliging in de gehele procesketen

 • Op gebeurtenissen gebaseerde procescontrole in realtime

 • Volledig geautomatiseerde gegevensverbinding en gegevensverwerking

 • Integratie van andere apparaten en protocollen in uw productielijn

 • Flexibel plannen en verwerken van nieuwe printopdrachten

 • Productiebetrouwbaarheid door realtime verwerking van gegevens uit uw IT-systeem (bijv. ERP)

Logo RT data sheet

Centrale besturing van seriële etiketteringsprocessen

Zorgt voor probleemloos serieel labelen: LogoBatch stelt u in staat uw printopdrachten te bewaken, centraal te controleren en toe te wijzen aan een of meer printsystemen. Automatische gegevensfeedback naar uw systeem zorgt voor meer transparantie over uw etiketteringsprocessen.

LogoBatch ondersteunt ook de geautomatiseerde aanpassing van printgegevens voor product-, printjob- of batchwijzigingen. Voor efficiëntere en zeer betrouwbare etiketteringsprocessen.

Onze seriële etiketteringsoplossing kan als volwaardige middleware of als stand-alone tool in uw bestaande systeem worden geïntegreerd.

Uw voordelen op een rij

 • Hoge gegevensbeveiliging in de gehele procesketen

 • Comfortabel, centraal gegevensbeheer

 • Flexibele planning van nieuwe printopdrachten

 • Gelijktijdige toewijzing van meerdere printopdrachten aan verschillende labellers

 • Onderbreking en hervatting van printopdrachten is op elk moment mogelijk

 • Productiebetrouwbaarheid door gebruik van up-to-date masterdata

Logo Batch data sheet

Flexibele synchronisatie met uw printsystemen

Onze module LogoSync regelt de uitwisseling tussen uw database en uw printsystemen en zorgt ervoor dat alle gegevens betrouwbaar worden gesynchroniseerd voor het etiketteringsproces.

Afhankelijk van uw wensen kunnen de productgegevens handmatig worden geselecteerd door de machineoperator of in een volledig geautomatiseerd proces door middel van gescande product-ID’s. Na een succesvolle synchronisatie werken de gekoppelde printsystemen onafhankelijk van uw servers.

Geautomatiseerde gegevensterugkoppeling naar uw systeem geeft u een optimaal overzicht van uw etiketterings- en verzendgegevens. Alle data is beschikbaar op al je devices: dit zorgt voor flexibel werken en bespaart tijd.

Uw voordelen op een rij

 • Hoge gegevensbeveiliging in de gehele procesketen

 • Gegevensonderhoud alleen in het IT-systeem van de klant, niet in de labellers

 • Autonome functie – indien nodig kan de productie ook zonder netwerkverbinding worden voortgezet

 • Flexibele planning en verwerking van printopdrachten

 • Productiebetrouwbaarheid door het genereren van datasets uit de artikelstam

Logo Sync data sheet

Interfaces