Bent u opzoek naar een oplossing voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Logopak 100 Series

De 100-serie is ontworpen als een labeldispenser zonder printengine om uw producten eenvoudig te labelen, zij het met dezelfde hoge kwaliteits- en prestatienormen die worden geboden door de grotere series van Logopak. De 100-serie heeft een hoogwaardig ontwerp en zorgt voor snelle etiketteringsprocessen met tot 120 voorbedrukte etiketten die per minuut worden aangebracht. Een breed scala aan extra opties en 25 verschillende beschikbare applicators zorgen voor een flexibel gebruik van de 100-serie voor verschillende toepassingen, waaronder het labelen van bijzonder uitdagende oppervlakken.

Extreem veelzijdig

De 100-serie is geschikt voor bijna elke toepassing. Naast het labelen van kleinere, conventionele producten, kan het ook worden gebruikt voor het labelen van complexere vormen, zoals zakken, vaten of jerrycans.

Breed scala aan labels beschikbaar

De keuze aan labels voor de 100 Serie is vrijwel onbeperkt. Vrijwel alle vormen en soorten labels tot A5 zijn mogelijk, van ronde labels tot contourlabels, RFID-tags, seallabels en nog veel meer. De 100-serie kan ze allemaal aan.

Voorwaarschuwing einde van labelrol

De 100-serie is uitgerust met een geïntegreerd voorwaarschuwingssysteem voor vroege identificatie van het einde van de labelrol om soepele productieprocessen te garanderen.

Specificaties

APPLICATOREN

1 kant etiketteren (verschillende applicators beschikbaar)

LABEL FORMAAT

Tot A5

ROLLENGTE

400m

SNELHEID

Tot 120 etiketten per minuut

Foto’s

Afmetingen

Afmetingen in mm

Neem contact met ons op