Bent u opzoek naar een oplossing voor uw bedrijf?

Logopak 200 Series

De tafelprinter waarop u altijd kunt vertrouwen

De 200-serie van Logopak is ontworpen om betrouwbare etikettering te bieden in ruwe omgevingen. Dit handmatige tafelprintersysteem is ook geschikt om te gebruiken als back-upeenheid voor een van de grotere series van Logopak, om handmatig labels af te drukken en aan te brengen in het zeldzame geval dat het hoofdsysteem uitvalt. Om in een dergelijk geval een compromisloze compatibiliteit te garanderen, werkt de 200-serie met hetzelfde industriële DNA als alle andere Logopak-labelsystemen. Alle componenten inclusief reserveonderdelen, knoppen en software zijn perfect op elkaar afgestemd om een soepel verloop van uw productieprocessen te garanderen. Dankzij het robuuste ontwerp kunt u op één ding vertrouwen: de 200-serie is altijd de “last machine standing”!

Robuust design

De 200-serie is bijzonder robuust om te kunnen werken in ruwe productieomgevingen. De basisbehuizing is gemaakt van aluminium en de behuizing van zeer bestendig, gepoedercoat plaatstaal in RAL 9006 (aluminiumwit, standaarduitvoering). RVS en andere kleuren zijn optioneel leverbaar.

Uiterst betrouwbaar

Zelfs als de printer een tijdje niet is gebruikt, is de 200-serie direct operationeel. U hoeft hem alleen maar aan te zetten, de gewenste gegevens te selecteren en te beginnen met afdrukken.

Etiketten van A9 tot A4

Er zijn drie verschillende varianten van de 200-serie beschikbaar, van het printen van kleine A9-labels tot grote A4-labels.

Specificaties

LABEL FORMAAT

210: Tot A6
215: Tot A5
220: Tot A4

ROLLENGTE

150m

UPGRADES

Cutter en Externe opwikkeling

COMMUNICATIE

LEAP of Zebra ZPL

 

Foto’s

Afmetingen

Afmetingen in mm

Neem contact met ons op